Skogsfastighet, 53 ha utanför Hultsfred
Byggnadsfri välskött skogsfastighet väster om Hultsfred i Hultsfreds Kommun. 53,2 ha varav 48,7 ha produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 7 972 m³sk. Bonitet om 6,2 m³sk/ha och år i genomsnitt. 3 ha impediment och 1,5 övrig mark. Fastigheten är fördelad på två skiften.
Läs mer»

Skogsfastighet 74 ha i Klippan
F d Domänfastighet i ett samlat skifte om 74 ha i Hyllstofta mellan Klippan och Perstorp. Fastigheten är byggnadsfri. God tillgänglighet för transporter med skogsbilvägar och vändplatser. Jakt på bl.a. vildsvin och rådjur.
Läs mer»

Åboden på idylliskt läge vid Rönneå
På en sluttning med avskilt läge och utsikt över Rönne å som efter många år har format meanderslingor i landskapet. På fastigheten som omfattar 1,5 ha finns en mindre sjöbod med liten terrass i dåligt skick och en porlande bäck som rinner ner för berget bredvid boden. Hela fastigheten omfattas av strandskydd.
Läs mer»

Skärgårdsfastighet i Misterhult
I Misterhults skärgård ligger fastigheten Grönö 1:2. Skogsfastighetens areal uppgår till ca 27 ha. Fastigheten ligger i tre skiften. På fastigheten finns en äldre bostadsbyggnad med anor från 1700-talet med tillhörande gäststuga, jordkällare samt ekonomibyggnad. Ett av skiftena har strandlinje mot havet. Jakt & fiskerätt. God vilttillgång av
främst kronhjort, dovhjort, älg, vildsvin, rådjur och sjöfågel.
Läs mer»

Österhult 3, Alvesta 47 ha
Två skogsfastigheter om ca 47 ha i ett skifte belägen ca 25 km norr Alvesta. Skogsmark ca 39 ha med virkesförråd om ca 3 900 m3sk. Skog i huggningsklasserna S1/S2 om ca 1 300 m3sk. Gedigen mangårdsbyggnad samt ekonomibyggnader. Åker och betesmark ca 6,6 ha. Jakt och Fiskerätt. Fastigheterna kan förvärvas av juridisk person, t.ex. aktiebolag.
Läs mer »

Lantbruksfastighet med möjligheter.
Fjällets gård. Med strandnära läge vid Ösans strand 2 km nordöst om Trädgårdsstaden och med 6 km till Skövde centrum. Stort bostadshus i ett och halvt plan om två lägenheter. Ekonomibyggnader i bra skick, kanske en framtida möjlighet att inrymma hästar eller annan djurhållning. Bra kräftfiske. Objektet är reserverat.
Läs mer »